lördag 6 februari 2010

smsa 02 till 72211 från kl 20

om du vill rösta på A Place To Stay :)
eller ring 099-20202 eller 099-90202 (då får radiohjälpen en slant också)

nu ska jag hetsäta lite meddag och sedan till sminket för att bli så grann det bara går för er!
ses snart!
pussåkram

40 kommentarer:

  1. Vill bara säga att jag gillar din blogg och att din låt var riktigt bra. Jag ser fram emot skivan! Lycka till & ta hand om dig!

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Du var grym ikväll, skitsnygga kläder!!!
    Jävla eurovisionröstare! :(

    SvaraRadera
  3. Hej Jenny
    Tycker din låt förtjände bättre.
    Kommer den att ges ut som singel, CD eller download?
    Jag vill gärna ha den i några bra mixar för dansgolvet, hoppas det kommer.

    SvaraRadera
  4. Synd att det inte räckte långre än så.

    Till nästa år hoppas jag på en uptempolåt som ger utrymme för dig att briljera med din underbara röst.

    /Nicks

    SvaraRadera
  5. Gillade ditt bidrag i Ö-vik men varför metall- handen? :)

    SvaraRadera
  6. sjuuukt bra låt och framträdande, trist att du inte gick vidare, men folk fattar inte, du är för bra, modern och avant-gadre för den stora massan! ;-)
    kommer det komma någon skiva/singel med 'a place to stay' i dagarna? vill ha den så fort det går! :-)
    /Lars

    SvaraRadera
  7. Jag visste inte vem du var innan ikväll och blev jätteimponerad av låten och ditt framträdande och minst lika förvånad att du i alla fall inte gick vidare till andra chansen. Jag får helt enkelt skylla på en inkompetent befolkning. Lycka till i framtiden, ska hålla utkik efter A place to stay i skivbutiken framöver. Du förgyllde i alla fall min kväll med ditt magiska framträdande.

    SvaraRadera
  8. Hej Jenny!
    Ville bara säga att du gjorde ett fantastiskt framträdande ikväll, låten är briljant och den förtjänade ett mycket bättre öde! Hoppas på att det blir en hit efter festivalen, vet att många gillar den skarpt.

    Kommer den att kunna köpas som download?! Orkar inte vänta tills MF-skivan släpps!

    Stor kram!

    SvaraRadera
  9. Jag älskade din låt i Melodifestivalen! Önskar att electropop fick mer plats i tävlingen. :) Ska helt klart köpa singeln. Kram!

    SvaraRadera
  10. varför hade du nån konstig silverhand på dig? Är Lady Gaga en förebild undrar jag också?!

    SvaraRadera
  11. Jag älskar ditt bidrag och är uppriktigt sagt ledsen för att du inte gick vidare till Globen! Du hade lätt vunnit hela Europas hjärtan med denna låt och ditt egna framträdande! Jag smälte och tycker det är orättvist att du inte kommer vinna hela jippot!

    SvaraRadera
  12. Tjena!

    Jag har nästan ingen koll alls på vem du är. Jag är minimalt intresserad av Melodischlagerfestivalen. Men jag tittade på det ikväll p.g.a. sällskapet. Trots att du kom sist så måste jag säga - och vi var rörande överens alla i soffan - att du var den artisten som kändes konstnärligt sett mest gedigen; du kändes faktiskt äkta, hur jävla märkligt det än kan låta i ett sådant sällskap av glitterfjams och Shakirawannabees. Jag tror du har en ljus karriär framför dig. Du har något i blicken, det där lilla extra som skvallrar om att det finns både hjärna och en räv eller två bakom örat. Jag skulle aldrig tagit mig tid att googla din blogg, känt ett behov av att visa min uppskattning och sympati, om jag inte ärligt känt mig olycklig när jag såg din nervositet i "green room" eller vad det heter. Det är kännetecknande för en äkta konstnär att man är strålande på scen – under sitt framträdande – men ändå ödmjuk och nervös i mötet med publiken och gensvaret.

    Hoppas det går bra för dig framöver!! :) Jag tror faktiskt att det hade varit dåligt för din karriär om du gått vidare. Så se det positivt.

    Hälsningar Magnus T

    SvaraRadera
  13. Förjäkla bra ikväll, Jenny! Fantastiskt framträdande! Du var otroligt snygg och sjöng helt perfekt.

    Jättesynd att du inte gick vidare, det hade du verkligen förtjänat! Hoppas vi får se mer av dig framöver. Det ser jag fram emot!

    SvaraRadera
  14. Jag kan ju bara hålla med dom andra. Du förtjänade verkligen inte din placering. Tycker låten var skitbra! Men jag kan kanske förstå att den inte kom vidare. För eg. tycker jag inte den hörde hemma i melodifestivalen. Inte många av de andra låtarna heller för den delen. Melodifestivalen är för mej upptempo, maffiga refrenger och tja...typ Carolas Evighet. Jag är nog gammeldags när det gäller vad som hör hemma i schlager. För numer vet man ju aldrig vad som går vidare till stora finalen.

    SvaraRadera
  15. Wow Jenny, det var nog det bästa och häftigaste uppträdande jag sett på länge och absolut i melodifestivalen. En underbara låt med dina läckra rörelser till. Inte ofta man kan säga att man sitter och njuter av ett framträdande. Tyvärr är det ju ooohh aaah refränger som verkar gå hem hos svennebanan. Det var dock ett starkt startfält med du har definitivt tagit dig in i mitt hjärta för evigt. Nu skall jag fortsätta att titta på dig på youtube.... igen och igen. Tack

    Många kramar Misterlarsa

    SvaraRadera
  16. Jag satt som förtrollad till ditt bidrag. Du var verkligen magisk! Katastrof att du inte gick vidare. Du var helt klart bäst av alla, men mina röster räckte inte. :-(

    SvaraRadera
  17. Du är ju en pärla! Svinbra helt enkelt. Och snyggt! Att de röstande inte begriper bättre är deras förlust. Du har gjort min dag! Tack, tack, tack!

    SvaraRadera
  18. Din låt var helt sjukt underbar!
    Din dans var rent ut sagt hypnotisk och den här låten kommer att hänga kvar LÄNGE!
    Den är dessutom perfekt för sköna trance och electromixar <3
    You go!
    Älskar det du levererar!

    SvaraRadera
  19. jag tkt du var bäst igår! :)

    SvaraRadera
  20. Din låt är som gjord för en club remixversion - kommer gå varm på klubbar.

    SvaraRadera
  21. Tycker fortfarande att du var bäst in den där deltävlingen! Passande minimalistisk dans till en helt snygg och elegant låt. Och du var snyggaste på scenen. Grattis till en perfekt performance!

    SvaraRadera
  22. Håller med Magnus T och alla andra!
    Hos mig har du ett nytt fan!
    Jag hoppas din kommande skiva har just det här soundet och förstås lite uptempo oxå.
    Keep on walking :-)

    Hälsar Ewa

    SvaraRadera
  23. Hej
    Kan du inte lägga upp en bild på skorna du hade på dig under tävlingen ? Tyckte de såg så läckra ut.

    Kram
    Cassandra

    SvaraRadera
  24. hej jenny!

    tyckte din låt var bäst. synd att du inte gick vidare. men hoppas du släpper låten sen iaf! :)

    xoxo
    /M.

    SvaraRadera
  25. Jenny, du var bra igår kväll, men jag älskade dig när du var med i Candela, helt underbar röst har du iaf!!!!

    SvaraRadera
  26. Du hade lätt den bästa låten och snyggaste framträdandet! Jag tror den kommer gå skitbra framöver, dom som gillar den är bara inte samma människor som röstar sig blåa i melodifestivalen.

    p&k
    Ulrika

    SvaraRadera
  27. Hur bra som helst! Assnyggt nummer. Grymt att du klarar lyfta numret ensam på scen. Du var nog helt enkelt för bra för att folk ska fatta det.

    SvaraRadera
  28. Hej Jenny

    Är för mig också första då man hörde din röst med låten A Place to stay. Tycker fortfarande att det är konstigt att du inte gick vidare, men fortsätt med den musikstilen som du framträdde på melodifestivalen;)
    Ehzan

    SvaraRadera
  29. Du var fantastisk igår!!!
    Skit nu duktigt i alla idioter som inte fattar det och kör!
    Du är underbar och armkoreografin fantastisk.
    Julianne Moore, Nicole Kidman och Kylie vibbar i en härlig SilverMix.
    Sååå snygg mask och kostym!

    Spark!

    SvaraRadera
  30. Bra låt, fantastisk röst och minst lika underbara rörelser!

    SvaraRadera
  31. Bra låt! Hur får man tag på den?

    SvaraRadera
  32. Hej Jenny!
    Jag vill bara säga att du är så himla bra. Självklart röstade jag på dig. Din låt gillade jag och du hade förtjänat att gå vidare. Nu blev det ju ingen bra placering men vad gör det. Du håller i längden med din fantastiskt underbara röst.

    Ser fram mot att höra dig sjunga igen. Kom igen!

    Anders, en Jenny/fan

    SvaraRadera
  33. Schysst låt på Melodifestivalen.

    SvaraRadera
  34. Måste bara säga att din låt ägde, den var så fruktansvärt bra. Den fastnade och fick håren på armarna att resa sig. Annorlunda men riktigt riktigt bra. Coolt framträdande också. Hoppas på att du släpper en platta. Vore kul om den gick i samma linje som låten. Elektropop eller vad man kallar det :)

    SvaraRadera
  35. Grymt bra låt och otroligt häftigt framförande! Jag är riktigt imponerad och helt säker på att det kommer gå riktigt bra för dig om du fortsätter i samma stil! Ser fram emot att höra mer från dig framöver! /Helena

    SvaraRadera
  36. Hej Jenny
    Tack för en underbar låt, tror nog att jag lyssnat på den över 30 gånger i dag. Den var bra vid första lyssningen, men den växer ändå för varje gång man lyssnar. Läste i Aftonbladet att Du hade den bästa låten, kan inget annat än hålla med dem.

    Mer musik i den stilen.

    Rikard T

    SvaraRadera
  37. Jag tyckte din låt var skitbra i Mello! Skön atmosfär och skitbra framträdande!
    Mallan

    SvaraRadera
  38. Hej Jenny
    Du hade den absolut bästa låten, fattar inte att du inte gick till final. Det bästa jag hört på länge faktiskt, och vilken röst du har! Superbra framträdande!
    Annika

    SvaraRadera
  39. Hej Jenny! Såg reprisen av Melodifestivalen igår o vill bara säga att du var bäst! Grym låt och snyggast framträdande! Synd bara att folk inte har nån smak... Du är för modern o för bra! Helt övertygad om att låten kommer ha ett lååångt liv, inte minst i min mp3!!! TACK!!!:) /Jenny

    SvaraRadera
  40. Sååå grym låt, konstnärligt och utsökt artistiskt rakt igenom, soundet, scenografin, stylingen.

    Kände först vad synd att det är fel forum med melodifestivalen, men så kom jag på att det är ändå helt kanon även om rösterna inte infann sig, för det är ett grymt sätt att nå ut till nya fans, inklusive mig som aldrig hört namnet förut.

    Nu kommer jag ha öronen på skaft för att snappa upp kommande släpp av låtar. Hoppas på mer av denna vara och kanske några ännu mer clubinspirerade spår, ett album med både finstämd finess och kanske även mer upptempo/electro/club/dance.

    Varmaste hälsningar från Värmland!
    /Dan

    SvaraRadera