torsdag 29 juli 2010

Remix på iTunes 29/7


Äntligen finns en riktig dansmix på A Place To Stay - SoundFactory Paradise Anthem släpps digitalt idag och hittas bl.a. på iTunes.
På väg till Stockholm och Pridekalaset. Kl 22 är det showtime.

Finally - a smoking hot dance-mix of A Place To Stay - downloadable from iTunes today.
Om my way to Pride Stockholm - party tonight - show starts @ 10 pm.

Love

onsdag 28 juli 2010

tjuvkika på Gothia Cup Festen..

i Scandinavium, på denna länken: http://www.gothiacup.se/swe/index.php/gothiatv/?film=4996
3000 fotbollstränare kunde partaja ordentligt - de stod på borden genom hela sowen.
Och jag som alltid sagt att musik och idrott inte går att kombinera ;)

Imorgon: Pridefestival!
Jag sjunger A Place To Stay i Pride Park, vid Sjöhistoriska Museet. Kl 22.00 startar konserten, som presenteras av Schlagerfeber - övriga medverkande är bla NEO och Hanna Lindblad.

XO

Talanger

Igår på Liseberg satt jag i juryn för Sveriges Radios talangjakt. Fem duktiga artister/grupper tävlade om en möjlig plats till finalen den 22/8. Kul och svårt när det var så stor bredd på bidragen, vissa var dessutom ensamma på scen och några var hela band som delade uppmärksamheten. Men endast en skulle väljas och vinnare blev till slut Stinas Visor - ett glatt svängigt bluegrassgäng med sin humoristiska och medryckande Tåglåt.
Lycka till önskar jag dem, och de andra som deltog - ni var ju så bra :)

måndag 26 juli 2010

utsiktstips



..måste bara tipsa om terrassen på Grand Hotel Mölle.
Är ni i Skåne i sommar så är det helt klart värt ett besök; solnedgång över havet, kanske ett glas vin i lusthuset, bubbel i poolen eller bara en kopp te och den storslagna utsikten..
"Synden i Mölle" känns som ett hyfsat avlägsen beskrivning på en plats som har lantlig charm och naturupplevelser av det här slaget, men i början av förra seklet var det här en plats för jetsetters och coolt modernt frigjorda människor.
love, J

tisdag 20 juli 2010

P4 Extra

Är på väg till radiohuset här i Göteborg och ska prata med Harald Treutiger.
Kl 13.30 startar programmet P4 Extra och vi kommer tjöta en halvtimme.
Ha en skön dag!
XOXO

måndag 12 juli 2010

commercialised


I'm composing for Benetton.
/ hired gun and once again working girl..
XO

torsdag 8 juli 2010

avslöjad





nu får jag nämna vad jag haft för mig de senaste veckorna - jag har varit på ridläger och spelat in nya avsnitt av Ponnyakuten för SVT.
Ett sammanhang som jag halkade in i tack vare melodifestivalen faktiskt.. På festen efter finalen mötte jag en bekant som är verksamhetschef på SVT Malmö och vi pratade om ett manus på en grym komediserie som en vän till mig skrivit. Efter ett möte om det några dagar senare, fick jag plötsligt frågan om jag ville göra en provfilmning som programledare för deras populära ungdomsprogram Ponnyakuten (!?) Jag är ju inte den som fegar för en utmaning så ytterligare två veckor senare satt jag på ett tåg till Stockholm och pluggade påor inför testet.
En helt ny roll för mig men repliker som repliker tänkte jag och det visade sig funka fint trots skorrande rrrrr så jobbet blev mitt.
Ett roligt sammanträffande var också att jag råkade se premiäravsnittet i januari i år och tyckte det hade en så skön anda - duktiga experter och äntligen en positiv "dokusåpa", där deltagarna blir bättre, har kul och gör något bra.
Så nu är jag ganska nyss hemkommen från ett tvåveckors ridläger och har debuterat i ytterligare ett sammanhang i år.
Har försökt hitta bilder som jag kan publicera, men kan ju inte avslöja innehållet i programmen, så det får vänta till januari när programmet sänds.

Nu till repetitioner inför morgondagens konsert för Partille Cup.

puss och kram